Despre Cabinet Avocat Andrei Ioan

Cabinetul Avocat Andrei Ioan, este unul din cabinetele de avocatura de succes de pe piata serviciilor de asistenta juridica, fiind situat in zona centrala a orasului Ploiesti. Activitatea este axata in principal pe insolventa/lichidari, litigii recuperari creante, societati comerciale, contracte comerciale, civil si familie, litigii de munca, contencios administrativ, mediere si conciliere, imobiliar, fiscal, financiar bancar.

Profilul activitatii cabinetului este reprezentarea clientilor, in vederea solutionarii disputelor de afaceri atat pe calea arbitrajului cat si in fata instantelor de drept comun, precum si asistarea acestora pe parcursul desfasurarii procedurii de insolventa. Totodata, activitatea cabinetului se regaseste, in domeniul conceperii contractelor comerciale si consilierii partilor contractante in executarea acestora cat si in probleme legate de administrarea curenta a afacerilor, minimizarea si administrarea riscurilor.

Reputatia si increderea in Cabinetul de Avocat Andrei Ioan a fost castigata datorita profesionalismului si seriozitatii cu care avocatii cabinetului trateaza toate aspectele juridice, specialistii nostri incercand de fiecare data rezolvarea problemelor in maniera cea mai eficienta pentru clienti. Cabinetul este in parteneriat cu avocati, economisti, experti si consultanti cu inalta specializare profesionala, activitatea noastra fiind dedicata oferirii unor servicii constante si de calitate societatilor comerciale cu sediul in Romania sau in strainatate, concomitent cu dezvoltarea de parteneriate de durata cu societati nou-infiintate, in dezvoltare sau bine plasate pe piata din Romania.

Colaborand cu noi, veti castiga servicii de consultanta bine fundamentate juridic, practice si orientate spre maximizarea profitului, laolalta cu servicii de reprezentare de cea mai inalta calitate, la onorarii proportionale cu valoarea si complexitatea proiectelor

Domenii de activitate


Alegeti calitatea serviciilor juridice.


Prioritatea noastra este de a servi interesele clientilor  într-o lume  din ce în ce mai complexa. O preocupare deosebita o constituie gasirea de solutii eficiente, creatoare, care sa raspunda necesitatilor si cerintelor clientilor si sa fie in conformitate cu legislatia romana in vigoare. Suntem pe deplin angajati sa mentinem confidentialitatea stricta in toate relatiile de comunicare,  referitoare la serviciile prestate pentru clientii nostri. Ne propunem ca obiectivele clientilor nostri sa fie realizate cu creativitate, spirit constructiv si urmarim sa dezvoltam o relatie buna pe termen lung. Acestea sunt valorile din spatele activitatilor coordonate de Andrei Ioan si realizate impreuna cu echipa sa formata din avocati, economisti, consultanti, experti, evaluatori, practicieni in insolventa si juristi.

Reputatia si increderea in Cabinetul de Avocat Andrei Ioan a fost castigata datorita profesionalismului si seriozitatii cu care avocatii cabinetului trateaza toate aspectele juridice, specialistii nostri incercand de fiecare data rezolvarea problemelor in maniera cea mai eficienta pentru clienti.