Despre Andrei Ioan I.P.U.R.L.

Societatea civilă profesională ANDREI IOAN I.P.U.R.L are sediul în localitatea Ploiesti, Str. Gheorghe Doja, nr.30, et.10, ap.31, Judetul Prahova, este înmatriculată la Uniunea Naţională a Practicienilor în Insolvenţă din România, fiind reprezentata prin asociat coordonator Avocat Andrei Ioan, membru UNPIR Filiala Prahova, fiind infiinţată în baza Ordonanţei de Urgenţă nr. 86/2006 privind organizarea activităţii practicienilor în insolvenţă.

Reputatia si increderea societatii ANDREI IOAN I.P.U.R.L a fost castigata datorita profesionalismului si seriozitatii cu care trateaza toate aspectele, specialistii nostri asigurand sevicii de inalta calitate, care duc la obtinerea de rezultate excelente, creative, pragmatice si prompte pentru clienti.


Ne propunem ca obiectivele clientilor nostri sa fie realizate cu creativitate, spirit constructiv si o relatie buna pe termen lung. Acestea sunt valorile din spatele activitatiilor noastre, realizate impreuna cu intreaga echipa, formata din avocati, practicieni in insolventa, economisti, consultanti, experti, evaluatori, juristi, ingineri, cat si personalul administrativ cu atributii in domeniul contabil, analiza economico-financiara a societatilor, inventariere, sigilare si conservare bunuri etc.

De asemenea, in urma desfasurarii procedurii de selectie a practicienilor in insolventa societatea noastra a fost inscrisa pe Lista practicienilor agreati de Ministerul Finantelor Publice - Agentia Nationala de Administrare Fiscala, pe intreg teritoriul tarii.

Portofoliu lichidari

Lichidari

Echipa noastra a gestionat procedura insolventei si lichidarii voluntare privind un numar de peste 500 societati comerciale care desfasurau activitati in domenii dintre cele mai diversificate: imobiliar, transport, constructii, comert, agricultura, panificatie, industria lemnului, industria farmaceutica, prelucrarea carnii si produselor din carne, prelucrarea produselor petroliere, industria incaltamintei, industria metalurgica, servicii de paza. In prezent societatea noastra are pe rol peste 100 dosare aflate in diferite stadii ale procedurii insolventei respectiv perioada de observatie, reorganizare si in faliment.

 

Prezentare I.P.U.R.L.

Prezentare I.P.U.R.L.

Pe lângă activităţile de îndeplinire a atribuţiilor de administrare/ lichidare, societatea noastră dispune de experienţă şi capacitatea de gestiune a următoarelor tipuri de proceduri: .

VANZARI


COMUNICATE    

Linkuri utile

UNPIR MFINANTE ONRC RECOM EXECUTORI CCIPH

ANDREI IOAN I.P.U.R.L este unul dintre cei mai importanti practicieni in insolventa care, prin specialistii si colaboratorii sai a reusit de-a lungul anilor sa fie un liant intre debitor si ceilalti participanti in procedura de insolventa (banci, creditori bugetari, furnizori de utilităţi si institutii publice).