Cabinet Avocat Andrei Ioan, Andrei Ioan I.P.U.R.L., Mediere


Cine suntem

Avocat Andrei Ioan, este membru al Baroului Prahova, membru al Uniunii Nationale a Barourilor din Romania, incepand cu anul 2000, practician in insolventa, membru al Uniunii Nationale a Practicienilor in Insolventa din Romania, Filiala Prahova,asociat coordonator al Intreprinderii Profesionale Unipersonale cu Raspundere Limitata Andrei Ioan si mediator autorizat. Reputatia si increderea echipei noastre a fost castigata datorita profesionalismului si seriozitatii cu care trateaza toate aspectele juridice, specialistii nostri asigurand o consultanta de inalta calitate, care conduce la obtinerea de rezultate excelente, creative, pragmatice si prompte pentru clienti.


Ce va oferim

Avocat Andrei Ioan, impreuna cu echipa sa, va ofera servicii si solutii complete pentru toate problemele cu relevanta juridica, prin cele trei domenii in care isi desfasoara activitatea: avocatura, insolventa/lichidari, mediere, cat si in domenii adiacente precum: evaluari, expertize, audit, consultanta fiscala, economica, contabilitate, managementul intreprinderilor, privatizari, etc.Prioritatea noastra este de a servi interesele clientilor într-o lume din ce în ce mai complexa. O preocupare deosebita o constituie gasirea de solutii eficiente, creatoare, care sa raspunda necesitatilor si cerintelor clientilor si sa fie in conformitate cu legislatia romana in vigoare. Suntem pe deplin angajati sa mentinem confidentialitatea stricta in toate relatiile de comunicare, referitoare la serviciile prestate pentru clientii nostri. Ne propunem ca obiectivele clientilor nostri sa fie realizate cu creativitate, spirit constructiv si urmarim sa dezvoltam o relatie buna pe termen lung. Acestea sunt valorile din spatele activitatilor coordonate de Andrei Ioan si realizate impreuna cu echipa sa formata din avocati, economisti, consultanti, experti, evaluatori, practicieni in insolventa si juristi.


Despre noi

Despre Cabinetul de Avocat Andrei Ioan

Cabinetul de Avocat Andrei Ioan, este unul din cabinetele de avocatura de succes de pe piata serviciilor de asistenta juridica, fiind situat in zona centrala a orasului Ploiesti. Activitatea este axata in principal pe insolventa/lichidari, litigii recuperari creante, societati comerciale, contracte comerciale, civil si familie, litigii de munca, contencios administrativ, mediere si conciliere, imobiliar, fiscal, financiar bancar.

Profilul activitatii cabinetului este reprezentarea clientilor, in vederea solutionarii disputelor de afaceri atat pe calea arbitrajului, cat si in fata instantelor de drept comun, precum si asistarea acestora pe parcursul desfasurarii procedurii de insolventa. Totodata, activitatea cabinetului se regaseste, in domeniul conceperii contractelor comerciale si consilierii partilor contractante in executarea acestora cat si in probleme legate de administrarea curenta a afacerilor, minimizarea si administrarea riscurilor.

Domenii de activitate avocat


Despre Andrei Ioan I.P.U.R.L.

Andrei Ioan I.P.U.R.L este unul dintre cei mai importanti practicieni in insolventa care, prin specialistii si colaboratorii sai, a reusit de-a lungul anilor sa fie un liant intre debitor si ceilalti participanti in procedura de insolventa  (bănci, creditori bugetari, furnizori de utilităţi si institutii publice). 

Reputatia si increderea echipei noastre a fost castigata datorita profesionalismului si seriozitatii cu care trateaza toate aspectele juridice, specialistii nostri asigurand o consultanta de inalta calitate, care conduce la obtinerea de rezultate excelente, creative, pragmatice si prompte pentru clienti.

Domenii de activitate Andrei Ioan I.P.U.R.L


Despre Cabinetul de Mediere

Cabinetul de Mediator Andrei Ioan este unul din cabinetele de mediere de succes de pe piata serviciilor de acest gen, situat in zona centrala a orasului Ploiesti, este autorizat prin hotărâre a Consiliului de Mediere, în conformitate cu Legea nr. 192/2006 privind medierea şi organizarea profesiei de mediator  

Cabinetul de Mediator Andrei Ioan se adreseaza persoanelor care se afla in conflict, in faza de judecata sau inaintea acesteia si se distinge prin eficienţă, competenţă profesională şi loialitate faţă de clienţii săi. Reputatia si increderea in Cabinetul nostru, a fost castigata datorita profesionalismului si seriozitatii cu care am tratat toti clientii, solutionand de fiecare data problemele acestora in maniera cea mai eficienta pentru acestia. Colaborand cu noi veti castiga servicii de mediere de cea mai inalta calitate, la onorarii proportionale cu valoarea si complexitatea cazurilor.

Domenii de activitate mediere

Cabinetul Avocat Andrei Ioan, este unul din cabinetele de avocatura de succes de pe piata serviciilor de asistenta juridica, fiind situat in zona centrala a orasului Ploiesti. Activitatea este axata in principal pe insolventa/lichidari, litigii recuperari creante, societati comerciale, contracte comerciale, civil si familie, litigii de munca, contencios administrativ, mediere si conciliere, imobiliar, fiscal, financiar bancar.